PŘIHLÁŠENÍ

Zapomenuté heslo? Registrace nového účtu

Články

Doprava po ČR zdarma při nákupu nad 3 500 Kč!

ATOS

26.01.2022 ATOS
Proč právě boty ATOS?

Stále častěji se můžete setkat s lidmi, kteří chodí naboso. Skutečné milovníky bosé chůze potkáte bez bot od jara do podzimu. Před deseti lety na nás ještě působili nezvykle, ale dnes už jsme si na sebe navzájem zvykli. Chůze naboso je velmi zdraví prospěšná, a je doporučována mnoha lékaři. Boty ale k životu stejně potřebujeme.

Proč právě boty ATOS?
U obuvi je velmi důležitá síla podešve. Podle ní a jejího složení je ovlivněn náš cit s povrchem, po němž chodíme. Proto jsou pracovní boty vyráběny s tlustou a pevnou podrážkou, aby byla chodidla chráněná. U běžné obuvi toto ale nepotřebujeme, naopak je lepší, když je podešev tenčí. A právě tento požadavek splňují boty ATOS ve stylu BAREFOOT.

 

Originální tenká podešev ve stylu MINIMALIST pomáhá reaktivovat cit chodidel. Cit chodidel bývá právě díky obuvi silně potlačen. Díky ATOS obuvi se vaše chodidla „probudí“ a dojde k obnově celkových pocitů těla tak, jako se děje u chůze naboso.

V době, kdy bosování, jak se moderně říká chůzi bosky, nemůžete nebo nechcete provozovat, vám obuv ATOS zajistí bezpečí i pohodlí pro nohy zároveň. Jejich širší přední část umožní chodidlu roztáhnout prsty u nohou dle potřeby tak, aby mělo potřebnou stabilitu. Tato originální obuv byla testována tak, aby se pocity uživatelů přiblížili co nejvíce těm, které prožíváme při chůzi bez bot. Hodí se do vnitřních prostorů, na fitness stejně dobře jako ven.

Vybírejte z mnoha barev i velikostí
Boty ATOS pro ženy, které mají rády různé styly, a proto jsou k dispozici v mnoha hezkých barevných variantách. Máte rády zářivé typy bot? Nebo spíše nenápadné modely? Modré, hnědé, oranžové, tyrkysové, vínové, to je jen malá ochutnávka.

Zavítejte na rockspring.cz a pořiďte si kvalitní boty, které si zamilujete.


Atos_1

15.02.2022

Atos_1

Dámské boty Atos jsou pohodlné, hezké a především jde o typ obuvi barefoot.