PŘIHLÁŠENÍ

Zapomenuté heslo? Registrace nového účtu

Články

Doprava po ČR zdarma při nákupu nad 3 500 Kč!

Atos_1

15.02.2022 Atos_1
Dámské boty Atos jsou pohodlné, hezké a především jde o typ obuvi barefoot.

Také už jste přišli na chuť chůzi naboso, přestože před pár lety jste se s kroucením hlavy dívala na ty, kdo po městě chodí bosky? Možná takto chodíte na výletech nebo procházkách, protože město považujete za nečisté. Ať už naboso chodíte, nebo chcete mít boty, v nichž se bosé chůzi co nejvíce přiblížíte, budou se vám jistě líbit boty Atos. Mají protiskluzové podešve, jsou pružné, krásně lehké a mají autentický design ROCK SPRING.

 
Boty, které „kopou“ za vaše zdraví.
Pokud si stále nejste jisti, zda a jaké boty ve stylu BAREFOOT vybrat, vězte, že obuv Atos patří už dva roky k nejprodávanějším v e-shopu rockspring.cz. Boty jsou nejen stylově a designově povedené, ale mají originální tenkou podešev ve stylu MINIMALIST, jež vám pomůže reaktivovat cit chodidel a dopomůže k obnově celkových pocitů těla tak, jako když chodíte často bosky bez obuvi.

Jakmile se v nich projdete, oceníte jejich širší přední část, která umožňuje přirozené roztažení prstů u nohou, aby mohlo dojít k ventilaci i stabilní citlivé chůzi při správném držení těla. Obuv byla testována tak, aby byla chůze co nejblíže pocitům naboso, tedy BAREFOOT.

Vyberte si z mnoha barevných provedení.

Protože se naše sympatie k barvám mohou značně lišit, jsou boty Atos k dispozici v mnoha barevných variantách. Na své si přijdou milovníci výrazných sytých barev, ale i ti, kdo mají rádi decentní, nenápadné nebo přírodní barvy se zemitými tóny. Kolekce pro jaro 2022 je pestrá, určitě vás potěší, jak bohatý výběr přináší a i s jejím přispěním najdete tu správnou barevnou verzi.

Choďte i vy zdravě nejen naboso, ale i v obuvi. Boty Atos ve stylu BAREFOOT vám to umožní, ať už půjdete tam, kde nebudete chtít chodit zcela bosky, nebo bude zima na to, abyste se bez bot cítili komfortně.

 

Dámské boty Atos jsou pohodlné, hezké a především jde o typ obuvi barefoot

Také už jste přišli na chuť chůzi naboso, přestože před pár lety jste se s kroucením hlavy dívala na ty, kdo po městě chodí bosky? Možná takto chodíte na výletech nebo procházkách, protože město považujete za nečisté. Ať už naboso chodíte, nebo chcete mít boty, v nichž se bosé chůzi co nejvíce přiblížíte, budou se vám jistě líbit boty Atos. Mají protiskluzové podešve, jsou pružné, krásně lehké a mají autentický design ROCK SPRING.

 

Boty, které „kopou“ za vaše zdraví

Pokud si stále nejste jisti, zda a jaké boty ve stylu BAREFOOT vybrat, vězte, že obuv Atos patří už dva roky k nejprodávanějším v e-shopu rockspring.cz. Boty jsou nejen stylově a designově povedené, ale mají originální tenkou podešev ve stylu MINIMALIST, jež vám pomůže reaktivovat cit chodidel a dopomůže k obnově celkových pocitů těla tak, jako když chodíte často bosky bez obuvi.

Jakmile se v nich projdete, oceníte jejich širší přední část, která umožňuje přirozené roztažení prstů u nohou, aby mohlo dojít k ventilaci i stabilní citlivé chůzi při správném držení těla. Obuv byla testována tak, aby byla chůze co nejblíže pocitům naboso, tedy BAREFOOT.

 

Vyberte si z mnoha barevných provedení

Protože se naše sympatie k barvám mohou značně lišit, jsou boty Atos k dispozici v mnoha barevných variantách. Na své si přijdou milovníci výrazných sytých barev, ale i ti, kdo mají rádi decentní, nenápadné nebo přírodní barvy se zemitými tóny. Kolekce pro jaro 2022 je pestrá, určitě vás potěší, jak bohatý výběr přináší a i s jejím přispěním najdete tu správnou barevnou verzi.

Choďte i vy zdravě nejen naboso, ale i v obuvi. Boty Atos ve stylu BAREFOOT vám to umožní, ať už půjdete tam, kde nebudete chtít chodit zcela bosky, nebo bude zima na to, abyste se bez bot cítili komfortně.

Související produkty


ATOS

26.01.2022

ATOS

Proč právě boty ATOS?