PŘIHLÁŠENÍ

Zapomenuté heslo? Registrace nového účtu

Články

Doprava po ČR zdarma při nákupu nad 3 500 Kč!

Aura

26.05.2022 Aura
Oživte svůj botník volnočasovou obuví s potiskem květin, která se hodí k sukním, šatům i kraťasům

Patříte k ženám, které svou ženskost rády podtrhávají zajímavými doplňky, šperky, barevnými materiály s ženskými motivy co se potisků týče a podobně? To je velmi dobře. Ženské energii velmi pomáhá, když nosíme sukně, šaty, květované oblečení, obuv, zdobíme se korálky, sponkami, čelenkami a podobně. Právě teď si můžete na rockspring.cz koupit novinku v podobě vycházkové obuvi s názvem AURA. Ta je vhodná na celodenní nošení v příjemných teplých jarních i letních dnech.

Boty s hezkým designem a skvělou funkčností

Volnočasová obuv AURA se líbí mladým slečnám i dospělým ženám. K dostání je od velikosti 35 do velikosti 44, což umožní nosit ji mnohým z nás. Boty tvoří svršek z prodyšné pružné tkaniny, vnitřní anatomická stélka ze syntetiky v kombinaci s textilem a podešev z gumy.

V této obuvi pro vaše všední aktivity se budete cítit skvěle od jara do podzimu při hezkém teplém počasí, protože mají skvělou ventilaci a antibakteriální anatomickou stélku s rozšířenou špičkou. Potěší vás i protiskluzová podešev s nižším klínem, díky níž se v botách velmi dobře chodí a nehrozí vám uklouznutí. Pohodlí chodidlům zajišťuje nejen ventilace, ale i fakt, že se mohou prsty dostatečně roztáhnout.

Obuv pochází z Portugalska.

Mnoho barev i různých květů

Ať už máte rádi červenou, modrou, šedou nebo třeba černou, přijdete si na své. Obuv AURA je k dostání v šesti barevných variantách. Výraznější jsou červené, bílé a s oranžovými květy, decentně a méně nápadně působí černé, modré nebo šedé boty. Díky bílým květům však i tyto tři modely hezky rozkvetly.

Podívejte se na rockspring.cz a vyberte si kvalitní boty na léto, v nichž vám bude báječně. Vybírat můžete jak boty uzavřené, tak otevřené nejen pro ženy, ale i boty pro muže a děti.

Související produkty

LAST 20% ASTER SAM BLACK

ASTER SAM BLACK

Dříve 2 333 Kč 1 866,-