PŘIHLÁŠENÍ

Zapomenuté heslo? Registrace nového účtu

Články

Úvodní stránka Články Barefoot sandále
Doprava po ČR zdarma při nákupu nad 3 500 Kč!

Barefoot sandále

17.05.2022 Barefoot sandále
Pánové, máte už v botníku kvalitní barefoot obuv?

Na barefoot boty se zaměřuje stále více osob. Určitě jste si už také zvykli na bosky chodící spoluobčany, které potkáváme ve městech i na vesnicích, při procházkách parkem nebo přírodou. Pokud se obáváte zranění nohy, ale věříte, že na chůzi naboso něco je, kupte si barefoot boty. Jsou zhotoveny tak, aby vašim chodidlům umožnily co nejlepší pocit z chůze po různém povrchu a přitom bylo chodidlo hezky v teple a bezpečí.

Boty, které si zamilujete.

Barefoot obuv doporučují pediatři už těm nejmenším dětem. Chodidla jsou díky minimální síle podrážky ve skvělém kontaktu s povrchem, po kterém chodí. Reagují nervová zakončení, která se v chodidlech nachází a pozitivně ovlivňují naši chůzi i pocity, které máme.

Protože je o barefoot boty stále větší zájem, můžete si je koupit v mnoha podobách. Kupříkladu na rockrpsing.cz najdete jak barefoot boty ležérní, tak sportovní, které se skvěle kombinují s velkým množstvím oblečení. Pestrá je i barevná škála od černých, přes různé odstíny khaki, hnědé, modré až po šedou a béžovou.

Letní modely v duchu barefoot.

Teď na léto by vám mohly přijít vhod boty ALTERA. Svrchní materiál je prodyšný, lehce elastický, rychleschnoucí s vyjímatelnou stélkou. Tenká podešev ve stylu MINIMALIST pomůže reaktivovat cit chodidel a obnovit celkové pocity těla tak, jako při časté chůzi bez obuvi. Přední část je širší, aby se mohly prsty hezky roztáhnout a docházelo k větrání, a zároveň stabilní citlivé chůzi v kombinaci se správným držením těla. Podešev je protiskluzová, velmi lehká, pružná s autentickým designem ROCK SPRING. Obuv byla testována tak, aby byla chůze co nejblíže pocitům BAREFOOT tedy naboso.  

V e-shopu rockspring.cz můžete vybírat z největšího množství modelů a barev v Evropě, nakupovat přímo od výrobce, s dopravou zdarma od objednávek nad 2000 Kč. Neváhejte a nahlédněte.

Související produkty

-30% ALTERA LT.GREY BLACK

ALTERA LT.GREY BLACK

Dříve 1 890 Kč 1 323,-
-30% ALTERA BLACK DK.GREY

ALTERA BLACK DK.GREY

Dříve 1 890 Kč 1 323,-
-30% ALTERA BLACK

ALTERA BLACK

Dříve 1 890 Kč 1 323,-
-30% ALTERA BEIGE BLACK

ALTERA BEIGE BLACK

Dříve 1 890 Kč 1 323,-