PŘIHLÁŠENÍ

Zapomenuté heslo? Registrace nového účtu

Články

Úvodní stránka Články Barefoot tenisky Bologna
Doprava po ČR zdarma při nákupu nad 3 500 Kč!

Barefoot tenisky Bologna

24.08.2022 Barefoot tenisky Bologna
Hledáte stylové, pohodlné a hezké kožené boty na konec léta a podzim? Vsaďte na boty Bologna

I když je léto v plném proudu, rána už jsou tu a tam chladná, což nám připomíná, že se brzy o slovo přihlásí chladnější dny a následně podzim. I tohle kouzelné barevné roční období si žádá, abychom mu přizpůsobili šatník a botník. Sandály a nazouváky odložíme, vyměníme je za uzavřený typ obuvi, který je nám příjemný a naše chodidla budou díky němu v pohodlí, suchu a teple. Výbornou možností jsou kožené boty Bologna, které nám jako novinku přináší rockspring.cz v mnoha decentních i veselých barvách.

Komfort, který si zamilujete, to jsou barefoot boty Bologna

Kožené boty se všeobecně řadí k velmi kvalitním, pohodlným a spolehlivým. Bologna boty mají svršek z té nejkvalitnější hovězí kůže a podešev z tepelně zpracované gumy – jde o flexibilní měkkou a protiskluzovou podešev. Tato novinka v nabídce RockSpring je pro nohu také zdravá, nemá přidanou stélku, a díky pružnosti a vysoké přilnavosti podložky je radost v botě chodit.

Boty se hodí na běžné nošení, spojují eleganci a ležérnost, proto je můžete obléknout jak ke kalhotám, tak k sukni nebo šatům. Do práce, do školy, na procházky městem jsou ideální.

Kvalitní kůže jako vedlejší produkt pro výrobu obuvi

Boty Bologna jsou 100 % portugalský rukodělný výrobek včetně prémiové kůže, stélky a podešve. Podešev tvoří ochranný okraj po celém obvodu, je 4,5 mm vysoká. Na obuvi je minimum šití, což oceníte při chůzi, boty jsou maximálně pohodlné. Kůže je poddajná, měkká, absorbuje a její přirozená kresba i barevnost vás budou bavit.

Jedná se o ekologické boty – kůže je vedlejším produktem živočišné výroby a jde o udržitelnou výrobu ve vztahu k životnímu prostředí.

Vyberte si kožené boty Bologna červené, růžové, stříbrné, černé, bílé… V prodeji ve velikostech 37 – 44.

Fotoalbum

Související produkty

LAST 20% BOLOGNA NAPPA EKO NASSAU

BOLOGNA NAPPA EKO NASSAU

Dříve 2 475 Kč 1 980,-