PŘIHLÁŠENÍ

Zapomenuté heslo? Registrace nového účtu

Články

Doprava po ČR zdarma při nákupu nad 3 500 Kč!

Durango

27.09.2022 Durango
DURANGO – KRÁSNÉ, KVALITNÍ A CENOVĚ DOSTUPNÉ BOTY S TENKOU PODEŠVÍ

Rozhodli jste se, že je načase koupit si nové a především kvalitní podzimní boty, jejichž nákup už chvíli odkládáte? Měly by mít tenčí podešev, abyste aktivovali nervová zakončení v chodidlech a prospěli svému zdraví? V tom případě se vám s velkou pravděpodobností budou líbit nové boty od Rock Spring. Jde o vzhledově příjemné boty s názvem DURANGO, které jsou k dostání jak pro ženy, tak pro muže.

Širší přední část boty, tenká podešev

Hlavními kritérii při výběru vhodné obuvi je pro stále větší množství populace to, jak jsou boty v nártové části široké a jak mají tlustou podrážku i to, z čeho je vyrobena. Tohle všechno v Rockspring.cz ví, a proto na trh přináší jen kvalitní boty, v nichž si chodila zákazníků všech generací, doslova libují.

Je tomu tak i v případě obuvi Durango. Její svršek tvoří příjemný polyuretan, podešev rubber neboli pryžová o síle 0,5 cm. Tenká podešev je originální produkt společnosti Rock Spring ve stylu MINIMALIST. Je protiskluzová, pružná, velmi lehká s autentickým designem Rock Spring. Pomůže vám reaktivovat cit chodidel a pomůže obnovit celkové pocity těla. S podobným efektem se setkávají lidé, kteří praktikují častou chůzi na boso bez bot. Durango mají širší přední část, aby se prsty u nohou mohly přirozeně roztáhnout a docházelo k ventilaci i stabilní citlivé chůzi při správném držení těla. Obuv byla testována tak, aby se co jevíce blížila pocitům při chůzi na boso.

ánské boty DURANGO jsou k dostání od vel. 41 do vel. 47, dámské od velikosti 37 do velikosti 42. Boty Durango byste měli vybírat o číslo větší, než je vaše standardní velikost. V případě, že vám obuv nepadne, obchod garantuje bezproblémovou výměnu nebo vrácení zakoupených bot.

Rock Spring nabízí také boty pro děti. Jestliže zde nakoupíte za více než 2 000 Kč, získáte dopravu ZDARMA. Podívejte se na kompletní nabídku a začněte se obouvat zdravě.

Fotoalbum