PŘIHLÁŠENÍ

Zapomenuté heslo? Registrace nového účtu

Články

Doprava po ČR zdarma při nákupu nad 3 500 Kč!

Garmish

13.12.2021 Garmish
Příběh jedné z našich zákaznic:

O tom, že mám ráda gumičkové boty RockSpring není pochyb. Tyhle boty mám ráda od prvního obutí. Už jsem si jich pořídila spoustu, některé v různých barvách. 

Jsou to boty, ve kterých se mi dobře chodí, jsou velmi pohodlné, a hlavně – skvěle vypadají. 

Nosím je vždy hned od jara do podzimu. Proto mi bylo líto, že na zimu bych se měla oblíbeného typu obuvi vzdát. Měla jsem proto velkou radost, když jsem zjistila, že na RockSpring mají velký výběr zimních bot v designu, jaký mám ráda.

Mám ráda, když jsou boty originální vzhledem, a hlavně když jsou pohodlné. Boty RockSpring jsou přesně takové. Originální vzhledem a maximálně pohodlné.

S radostí jsem si pořídila zimní boty oRockSpring. Já ten jejich vzhled prostě miluju. Podrážka, která na první pohled upoutá vzhledem je kromě originality i skvěle funkční – ona totiž neklouže.

Boty nosím od prvních mrazíků, až teď jsem je ale měla možnost vyzkoušet i ve sněhu. Konečně jsme se sněhu dočkali i u nás v Polabí.

Moc ráda chodím na dlouhé procházky s vnuky. Také když napadne sníh, vyndáme boby a sáňky ze sklepa a rychle na kopeček. A tady jsem opět ocenila kvalitu a hřejivost super Garmish bot od RockSpring.

Boty Garmish mají totiž uvnitř hřejivý kožíšek, takže mi bylo v nich krásně teplo. Velmi jsem to ocenila, když jsme s ostatními dospěláky stáli pod kopečkem a dozorovali děti. Ostatní měli studené nohy – soudě podle podupávání a pohupování se na nohách. Po chvíli jsem pochopila, že mám pravdu, protože rodiče začali svolávat děti, protože jim byla pořádná zima na nohy. Já jsem byla naprosto v pohodě. Nohy v teple. A díky super podrážce jsem vyběhla kdykoliv kopeček bez klouzání.  Prostě super botky.

I procházky v těchto botách jsou fajn. Kožíšek hřeje a nohám je teplo. Přitom boty jsou pohodlné a nikde nemačkají a netlačí. Už je mám trochu vyšlápnuté, takže si v nich klidně troufnu i na kratší túru na hory.

Hory v zimě mám moc ráda. Je na nich nádherně, bílo. Oproti městu, kde je sníh bílý možná první hodinu po napadnutí. Pak je špinavý od sazí, výfuků, a od pejsků. Hory jsou krásně čisté, sněhobílé. Jenže taky víc mrazivé. Na horách je prostě potřeba mít pořádné teplé boty. V klasických městských kozačkách na horách chodit nejde. Kloužou a je v nich zima, i když si vezmete ponožky.

Pokud chcete mít nohy v teple, bez omrzlin, je potřeba mít pořádné boty.  Boty, které jsou teplé, pevné, a mají pořádnou podrážku. Přesně jako ty od RockSpring. Ty mají ještě jeden super bonus – skvěle vypadají.

Do bot Garmish Grey jsem se úplně zamilovala. Moc se mi líbí. Nosit se dají k bundě i ke kabátu, k džínům i jiným typům kalhot.

 Vybrala jsem si variantu tmavě šedé barvy, na eshopu jsou ale boty Garmish ke koupi v 6 barvách – Black s černým kožíškem, Black s bílým kožíškem, Grey,Bordo, Coffee a Khaki.

Velikost odpovídá velikostní tabulce.

Pokud máte rádi jiný styl zimní obuvi, originální a přitom teplé boty si vyberete určitě na Rockspring. Mají tu spoustu originální zimní obuvi včetně barefootové. Prostě fajn.

Pokud si chcete prohlédnout, nebo koupit boty stejné, jako mám já, klikněte zde: Garmish Grey



Více zde: https://www.janavpohode.cz/news/teple-zimni-boty-rockspring-garmish-boty-ktere-krasne-hreji-a-neklouzou-vhodne-do-mesta-i-na-hory/

Související produkty