PŘIHLÁŠENÍ

Zapomenuté heslo? Registrace nového účtu

Články

Úvodní stránka Články Gumičková obuv
Doprava po ČR zdarma při nákupu nad 3 500 Kč!

Gumičková obuv

26.05.2022 Gumičková obuv
Máte v létě často nepříjemně až bolavě nateklé nohy? Gumičková obuv vám uleví

Každý, kdo má zkušenost s natékáním nohou ví, jak je tato změna nepříjemná a omezující. Někdo trpí natékáním nohou kvůli onemocnění, u někoho jde „jen“ o přechodný stav např. v době těhotenství. I lidé, kteří mají vbočený palec nebo jinou abnormalitu u chodidel hledají nezřídka obuv, která by jim při chůzi nohu co nejvíce „šetřila“. Pokud také patříte k těm, kdo hledají co nejpohodlnější a poddajné obutí, možná vám přijdou vhod gumičkové boty.

Proč právě gumičková obuv?

Vycházková gumičková obuv je tvořena z textilu a elastického materiálu, a to jak co se týče vršku, tak vnitřní části. Podešev pak většinou tvoří PU/mesh. Díky tomu jde o naprosto pohodlné a poddajné boty, jež si většina z těch, kdo je poprvé nazují na nohy, doslova zamilují.

Svrchní část může mít několik podob, ale vždy je spletena tak, aby navozovala příjemný, pružný a komfortní pocit a přizpůsobila se jakémukoli chodidlu. Hodí se na každodenní nošení a volnočasové aktivity.

Přednosti gumičkových bot

K hlavním přednostem těchto jednoduše vypadajících gumičkových bot patří lehkost konstrukce, ruční výroba svršku ze 100 %, revoluční stélka US MOULD, jež se dokonale přizpůsobí tvaru chodidla, výborně jí proudí vzduch, hodí se i na chodidla s deformitami, patu je možné bez obav sešlápnou a pak vrátit do původního tvaru a z boty tak mít nazouvák. Když se stane, že se značně bota ušpiní, můžete ji vyprat na mírnou teplotu v pračce. Potěší vás i zajímavý design a pestré barvy. Tyto boty budete nosit zaručeně velmi rádi.

Podívejte se na kompletní nabídku na rockspring.cz, ať už potřebujete boty pro ženy, muže nebo děti. Zde najdete kvalitní obuv s výborným poměrem cena vs. kvalita. Mnoho modelů je v akci nebo výprodeji, příp. jsou k dispozici poslední kusy, a tak můžete za nákup značně ušetřit.