Jsme tu pro vás už tři roky! | Gumičkové boty, sportovní obuv ROCK SPRING CZ

PŘIHLÁŠENÍ

Zapomenuté heslo? Registrace nového účtu

Články

Úvodní stránka Články Jsme tu pro vás už tři roky!
Doprava po ČR zdarma při nákupu nad 3 500 Kč!

Jsme tu pro vás už tři roky!

03.03.2020 Jsme tu pro vás už tři roky!
Uběhly už téměř tři roky od první objednávky na našem e-shopu. Světe div se, někdo si koupil boty. A od té doby to byla jedna velká jízda – zlepšili jsme náš zákaznický servis, obdrželi zlatý certifikát od Heuréky, zkrátili jsme doručovací dobu na dva dny...

Je toho samozřejmě mnohem víc. Namátkou – máme anglickou jazykovou mutaci e-shopu, zavedli jsme bezplatnou výměnu za jinou velikost, přidali jsme stovky nových modelů do našeho sortimentu.

S novým e-shopem jsme se i my nově učili, jak nejlépe naslouchat vám, zákazníkům. Uvědomujeme si, že prodávat přes internet zboží, které si drtivá většina zákazníků touží osobně vyzkoušet, vyžaduje specifický zákaznický servis. Snažíme se proto všem vycházet vstříc při výměně zboží a reagovat rychle a pružně i při různých reklamacích. Kromě vašich zpráv a komentářů nás těší i 100% hodnocení na porovnávači zboží Heuréka. Ke špičkovému zákaznickému servisu patří také oblíbená doprava zdarma při nákupu nad 1200 Kč, kterou dlouhodobě poskytujeme.

Za ty tři roky se nás e-shop několikanásobně rozrostl. Přibylo 730 barevných kombinací a na 180 zcela nových modelů. Ani v Čechách, ani v Evropě neexistuje kromě našeho e-shopu místo, kde byste mohli vybírat z plné nabídky Rock Spring, a jsme vždy první, kdo má aktuální novinky.

 

Velmi si vážíme vaší důvěry a rádi čteme všechna vaše hodnocení. O ty, na které jsme nejvíce hrdí, se s vámi rádi podělíme.


Recenze z e-mailu

Dobrý deň,

vše topánky som prvý krát v živote videla vo výklade v Českém Krumlově, ale obchod bol zatvorený. Nevedela som od nich odtrhnúť oči a tak som sa vrátila a skúmala ich značku. Na mobile som si nazoomovala fotku a uvidela Spring rock. Ešte z hotela som si jedny objednala cez eshop a som z nich nadšená. Aj keď som ich už viackrát prala. A zobrala som si ich na cestu do Južnej Ameriky. Išla som loďou z Barcelony. Už na hoteli v Barcelone na raňajkách mi ich pochválila nahlas jedna pani z Anglie a doslova mi povedala, že sa zamilovala do mojich topánok. Vďaka vašim botám som bola stredobodom záujmu. A v Riu v múzeu moderného umenia sa mi stalo to isté. Sedím si na lavičke a sledujem "panoramata" a v tom mi nahlas pani pochváli vaše boty, že sa jej páčia a odkaiľ ich mám. A to som v Riu, kde je snáď všetko. A tak som jej povedala o geniálnom nápade z Českej republiky. A preto vám chcem touto cestou poďakovať za skvelý nápad, skvelý výrobok, ktorý pomáha ľuďom zvyšovať sebavedomie, ktorý hreje u srdca a zároveň zviditeľňuje česko (aj keď ja hovorím československo, lebo som sa narodila ako českoslovenka a teda ňou aj stále budem). Ešte raz ďakujem a všetkých vás tam srdečne z tohoto juhoamerického tepla.

Pozdravujem s láskou

Dana Michálková

 

Dobrý den,

chtěla bych Vám touto cestou poděkovat za rychlé a vstřícné jednání při výměně zboží i následném vrácení. Byla jsem mile překvapena:-)

Přeji Vám spoustu spokojených zákazníků.

S přáním krásného dne:-)

Drápalová Barbora

 

Dobrý den,

jste fakt zlatá žena. Objednávám ty over black ve 41 ty už tlačit nebudou. Ještě 1x díky moc za ochotu. S tím jsem se ještě nesetkala aby inter. obchod takto byl ochotný.

Děkuji moc

Marta


Recenze z Heuréky

Naprosto fantastická obuv, pohodlná, přitom stélky poskytující dostatečnou oporu klenbě. Objednávám opakovaně hlavně gumičkovou obuv, ale mám i dvoje další sandále, už skoro jiné nenosím. Škoda že nelze vyrobit gumičkové zimní boty.

Zuzana Moravcová

 

Ve čtvrtek jsem si objednala boty, v pátek už byly připraveny k vyzvednutí v zásilkovně. Chválím rychlost a děkuji za dárek – tašku.

Nila

 

Jednání s dodavatelem bylo velice příjemné, přestože jsme museli řešit nedostupnost zboží, vše proběhlo v pohodě a rychle a zboží bylo dodáno neprodleně a navíc s milým dárkem.

Fructus


Recenze z Facebooku

Skvela obuv. Boty vydrzely Snezku, neklouzou, uvnitr suche cely vyslap, krasne teple. Komunikace vyborna, maximalni ochota, rychle zaslani.

Anna Petrasova

 

Bleskové dodání, krásné provedení, pohodlné boty. Co víc si přát?:-)

Zuzana Ziggy Klimešová

 

Včera objednáno, dnes došel balík. Naprostá spokojenost. Boty sedí a vypadají více než luxusně.

Moc děkuji a přeji mnoho dalších zákazníků.

Marek Czerný