PŘIHLÁŠENÍ

Zapomenuté heslo? Registrace nového účtu

Články

Doprava po ČR zdarma při nákupu nad 3 500 Kč!

Kobe

24.03.2022 Kobe
Objevte krásné, zdravé a pohodlné barefoot boty ruční výroby s modelem KOBE.

Barefoot obuv je čím dál populárnější u všech generací. Doporučují ji i dětští ortopedové pro malé děti. Důvod je jednoduchý. Díky barefoot botám jsme nejblíže chůzi naboso, která je pro naše chodidla i tělo celkově velmi zdravá. Pokud právě nechcete nebo nemůžete chodit zcela bosky, jsou skvělou volbou, jak chodidlo chránit před chladem i nebezpečím.

Vybírejte z mnoha kvalitních druhů obuvi

Na webových stránkách rockspring.cz najdete mnohé dámské, pánské i dětské barefoot modely, a tak si mohou vybrat milovníci sportovního, ležérního i elegantního stylu. Líbit by se vám mohly např. kvalitní, ručně zpracované, kožené barefoot boty z nejkvalitnějších portugalských koželužen.

K těm nejlepším vlastnostem použité kůže u těchto bot patří poddajnost, měkkost, výborná absorpční schopnost a přirozená kresba i barevnost. Kůže jsou vedlejším produktem živočišné výroby, jedná se o udržitelnou výrobu ve vztahu k životnímu prostředí. Všechny kůže splňují certifikaci REACH dle klasifikace EU.

Novinka přímo z Portugalska

Letošní novinkou z portugalských dílen jsou barefoot boty KOBE v pěti barevných variantách. Jde o elegantní balerínky, které podtrhnou ženskost každé ženy. Hodí se k sukni, šatům i kalhotám, užijete je celé jaro i podzim, a při studenějších dnech i v létě.

Svršek tvoří nappa eko – sheep leathers, stélku antialergenní mikrovlákno a podešev tepelně zpracovaná guma (flexibilní měkká a protiskluzová podešev). Podešev má po celém obvodu ochranné okraje, její výška je 4,5 mm a tvoří ji pružná a lehká tepelně zpracovaná guma.

Hodí se především do města k celodennímu nošení, jsou velmi elegantní a slušivé. Jde o 100 % portugalský rukodělný výrobek, který vám zajistí skvělý komfort a vysokou trvanlivost použitých materiálů.

Kompletní nabídku najdete na rockspring.cz.

Související produkty