PŘIHLÁŠENÍ

Zapomenuté heslo? Registrace nového účtu

Články

Doprava po ČR zdarma při nákupu nad 3 500 Kč!

Lugana

13.05.2022 Lugana
Kvalitní, jarní, kožené boty LUGANA v bílé barvě s barevnými detaily oživí outfit každé ženy

Bílé boty jsou v posledních letech nepostradatelným společníkem žen i mužů. Ať už máte rádi sportovní styl, ležérní modely nebo se rádi ustrojíte elegantně, bílá obuv vás nikdy nezklame. Outfitu dodá šmrnc, oživí jej, dokonce seniory „dělá“ mladšími a vitálnějšími. Bílé boty využijete k mnoha příležitostem, a i když vám přijdou příliš „okaté“, stačí vzít si je na sebe párkrát a zvyknete si. Jejich služba vám přijde neocenitelná.


Kožená bílá obuv, v níž vám bude pohodlně 
Na webových stránkách rockspring.cz najdete kvalitní obuv pro ženy, muže i děti. Právě teď je v e-shopu novinkou krásná a zajímavá bílá kožená obuv LUGANA určena pro slečny a ženy, které mají rády pohodlné a kvalitní boty. V nabídce je pět modelů s rozdílnými barevnými detaily, díky nimž si vyberou jak ženy mající rády pastelové barvy, tak doplňky ve stříbrné nebo zlaté barvě. 
Svršek obuvi tvoří kůže, stélku antialergenní mikrovlákno a podešev je tepelně zpracovaná s příměsí recyklované Portugalské gumy. Podešev ochrání obuv od případného okopání, protože tvoří ochrannou vrstvu na špičce i patě. Zároveň je protiskluzová a má vysokou přilnavost k povrchu.
To nejlepší z portugalských koželužen
Kůže, z níž jsou boty LUGANA zhotoveny, pochází z nejlepších portugalských koželužen. K nejlepším vlastnostem uvedené kůže, které vám zajistí příjemnou chůzi i při celodenním chození, jsou poddajnost, měkkost, absorpce i barevnost a přirozená kresba. 
Potěšeni budou i ti, kdo se snaží o ekologický přístup k životu. Kůže je vedlejším produktem živočišné výroby a jde o udržitelnou výrobu. Ruční výroba obuvi typu Strobel vám zaručuje výbornou komfortnost a vysokou trvanlivost všech použitých materiálů.  
Všechny kůže, z nichž můžete koupit na rockspring.cz boty, splňují certifikaci REACH dle klasifikace EU.

 

Související produkty

LAST 20% LUGANA KID SUEDE AFRODITA

LUGANA KID SUEDE AFRODITA

Dříve 2 990 Kč 2 392,-