PŘIHLÁŠENÍ

Zapomenuté heslo? Registrace nového účtu

Články

Doprava po ČR zdarma při nákupu nad 3 500 Kč!

Ordos

06.04.2022 Ordos
Hledáte vzdušné boty pro vaše děti? Vsaďte na model ORDOS.

Také jste s příchodem teplých dnů zjišťovaly, které boty ještě vaše dítko unosí, a ze kterých vyrostlo? Většinou potřebují nové uzavřené i otevřené typy. Ty uzavřené už jste zřejmě oprášili nebo koupili. Ale pokud vám chybí kvalitní, hezké a oporu nabízející sportovní sandálky, na rockspring.cz je můžete koupit za velmi příznivou cenu. Jde o model ORDOS, který stojí pouze 595 Kč.


Proč právě ORDOS?


Sandály ORDOS jsou stálicí mezi obuví RockSpring. Jde o pohodlné volnočasové, sportovní boty, jež děti těší svou pohodlností, co se nošení týče, i pohodlností v rámci samotného obouvání díky suchému zipu na pásku v oblasti paty a na svršku rychloupínacím se zdrhovadlem. Sandály jsou částečně otevřené, mají textilní stélku i ochranné krytí špičky. Jde o typ obuvi, který se hodí na všechny běžné aktivity, které chcete s dítkem provádět na zahradě, v přírodě i ve městě během všech teplých měsíců.
Svršek bot je tvořen textilem v kombinaci se syntetikou, vnitřní část textilem a podešev PU/MD. Vybírat můžete z velikostí 28 – 35 a třech barevných variant. Pokud stále váháte, můžete se podívat na hodnocení zákazníků, kteří tyto sandály vyzkoušeli před vámi.
GRENADA vyhoví i na odrážedle a koloběžce
Dalším skvělým kouskem, kterým můžete doplnit dětský botník, je obuv GRENADA. I tady můžete vybírat z velikostí 28 – 35, což je velikost pro děti od cca 3,5 let. V tomto věku děti rády jezdí na odrážedlech a koloběžkách, kdy při jízdě trpí špičky bot. GRENADA má špičky chráněny pružnou podešví, a tak nápor malých sportovců zvládnou. I tyto dětské letní vycházkové a rekreační boty se těší skvělému hodnocení zákazníků.
Podívejte se na rockspring.cz a kupte dětem otevřenou sportovní nebo vycházkovou obuv, ve které jim bude příjemně a chodidlům zajistí zdravé větrání.

 

Související produkty

LAST 20% ORDOS RED

ORDOS RED

Dříve 1 090 Kč 872,-