PŘIHLÁŠENÍ

Zapomenuté heslo? Registrace nového účtu

Články

Úvodní stránka Články PÁNSKÉ PREMIUM BAREFOOT
Doprava po ČR zdarma při nákupu nad 3 500 Kč!

PÁNSKÉ PREMIUM BAREFOOT

17.04.2023 PÁNSKÉ PREMIUM BAREFOOT
Jarní novinky PREMIUM BAREFOOT obuvi v pánské sekci.

Jarní novinky PREMIUM BAREFOOT obuvi

Libujete si v barefoot obuvi a s přicházejícím jarem hledáte nové botky, které budou vhodné pro každodenní nošení nejen do práce, ale také do města? Internetový obchod s kvalitní obuví Rockspring přichází s novinkami, které budou splňovat vaše představy. Ať jste pán anebo dáma, nahlédněte na nově připravenou nabídku právě pro vás. Barefoot boty nabídnou „chůzi na boso“ a poskytnou dostatečný prostor v prstové části tak, aby docházelo k jejímu maximálnímu prokrvení.

Novinky v sekci pánské obuvi

První novinkou, která rozhodně stojí za řeč, jsou pánské barefoot boty CAMBRIDGE SOFTY BLACK M, jejíž svrchní materiál je vyroben ze 100% prémiové kůže, pocházející z portugalských koželužen. Největší její výhodou a důvodem, proč je pro výrobu používána, je její poddajnost, měkkost, absorpce, přirozená kresba a v neposlední řadě také krásná barevnost. Podešev boty je velmi pružná, tepelně zpracovaná guma s protiskluzovými vlastnostmi a vysokou přilnavostí k povrchu.

Kožené pánské boty v černé barvě obujete každý den a budou se hodit jak k ležérnímu, tak i k více elegantnějšímu oděvu.

Pokud byste stáli raději o boty v barevném provedení, prohlédněte si například OXFORD NUBUCK CAMEL M z kůže nubuk. Kromě výše zmíněných benefitů je možné doplnit ještě výhodu antialergenního mikrovlákna, ze kterého je vyrobena vnitřní stélka boty.

Novinky v sekci dámské obuvi

Ani dámy do internetového obchodu Rockspring nepřijdou zkrátka. Prohlédnout si můžete nově nabízené dámské kožené barefoot boty z kolekce PREMIUM BAREFOOT – SOUTHHAMPTON SOFT NAVY kožené barefoot boty v modré nebo černé barvě.

Kůže používaná na výrobu těchto bot je vedlejším produktem živočišné výroby, díky čemuž je možné mluvit na udržitelnou výrobu s ohledem na životní prostředí Země. Před prvním použití doporučujeme kožené boty naimpregnovat a zajistit tak její maximální využití a výdrž.