PŘIHLÁŠENÍ

Zapomenuté heslo? Registrace nového účtu

Články

Doprava po ČR zdarma při nákupu nad 3 500 Kč!

PORTLAND

01.11.2022 PORTLAND
Pohodlí, krásný design, dlouhá životnost, to jsou podzimní boty PORTLAND

Hledáte boty, které krásně oživí váš šatník, „rozbijí“ všednost, budou zajímavé vzhledem, ale především vám v nich bude naprosto úžasně? Pokud znáte boty barefoot, pak už zřejmě víte, že právě ony umí navodit nohám i tělu skvělé pocity. A čím že to je? Tenkou podrážkou a dostatečně širokým prostorem pro nohy. Chodidlo je tak masírováno, má správný postoj, stejně jako je zdravé držení těla.

Boty PORTLAND v mnoha barvách

Na rockspring.cz koupíte premium barefoot boty PORTLAND. Volit můžete celkem z osmi modelů. Liší se nejen v barvách a povrchových úpravách. Rozdíl je i v použitých materiálech. Nazout si lze buď PORTLAND boty textilní, nebo kožené.

Ke klasice, která je nestárnoucí a hodí se téměř pro každou příležitost, můžeme zařadit kvalitní kožené boty PORTLAND SOFTY BLACK. Ať už máte velikost chodidla menší či větší, najdete s velkou pravděpodobností tu správnou botu, rozpětí je od vel. 37 do vel. 44. Svršek tvoří kůže, stélku antialergenní mikrovlákno a podešev je z tepelně opracované gumy, je flexibilní měkká a protiskluzová s výbornou přilnavostí k povrchu. Pro podzimní často mokré počasí jako stvořená. Oceníte jistě i to, že má podešev po celém obvodu ochranný okraj a je 4,5 mm vysoká. Ruční výroba obuvi typu Strobel je zárukou vysokého komfortu a dlouhé životnosti všech použitých materiálů. Jde o 100 % portugalský rukodělný výrobek.

Dámská obuv PORTLAND je v prodeji v mnoha barevných variantách, a tak si vybere každá žena i dívka, ať už si potrpí na výrazných barvách, nebo hledá spíše nenápadné kousky. Volit můžete z černé, hnědé, sytě růžové, světle růžové, tmavě šedé, světle šedé, bílé a smetanové.

Podívejte se na webové stránky rockspring.cz a vyberte si kvalitní premium barefoot boty, které budete chtít nosit den co den.

Související produkty

-20% PORTLAND LONA PARIS DARK

PORTLAND LONA PARIS DARK

Dříve 2 490 Kč 1 992,-
LAST 20% PORTLAND SOFTY CHERRY

PORTLAND SOFTY CHERRY

Dříve 3 490 Kč 2 792,-