PŘIHLÁŠENÍ

Zapomenuté heslo? Registrace nového účtu

Články

Doprava po ČR zdarma při nákupu nad 3 500 Kč!

Princeton

06.04.2022 Princeton
Dámy, hledáte pohodlné boty? Vsaďte na model PRINCETON.

Mít pohodlné boty, v nichž se vám bude dobře chodit po městě, v práci i na procházce parkem, tvořenými přírodním materiálem, je základem každého botníků žen i mužů. Pokud se vám navíc podaří najít obuv, jež bude zároveň skvěle vypadat, bude se dát nazout k dlouhé a krátké sukni, šatům, ale také ke kalhotám, budete určitě nadšeny. A právě tohle všechno vám zajistí kvalitní kožené boty PRINCETON NAPPA ZEN od rockspring.cz.
Pro ženy, které milují pohodlí i udržitelnou módu.
Zárukou pohodlnosti obuvi PRINCETON, je už samotné složení. Svršek tvoří kůže pocházející z nejlepších Portugalských koželužen. Je poddajná, měkká, má skvělé absorpční vlastnosti, má přirozenou kresbu a krásnou barevnost.
Stélka je tvořená antialergenním vláknem a podešev TPU neboli tepelně zpracovaná guma, flexibilní měkká a protiskluzová podešev.
Celokožená obuv Slip on Princeton je bez přidané stélky, a svým provedením potěší jak ženy upřednostňující eleganci, tak ty, jež volí ležérní styl. Skvěle se kombinují k mnoha typům oblečení, skvěle se hodí do udržitelného šatníku právě kvůli bohaté variabilitě. 
Precizní ruční výroba.
Kvalitou bot si můžete být jisti. Jde o 100 % portugalský rukodělný výrobek včetně prémiové kůže, stélky i podešve. Podešev s ochrannými okraji po celém obvodu, je 4,5 mm vysoká. Je zhotovena z pružné a lehké tepelně zpracované gumy. Skutečné pohodlí a komfort, ale také dlouhou trvanlivost zajišťuje ruční výroba obuvi typu Strobel. Pocit pohodlí ještě umocňuje minimum šití obuvi. Podešev je nejen pružná a protiskluzová, jak již jsme uvedli, ale také má skvělou přilnavost k povrchu.
Vyberte si na rockspring.cz jednu či hned dvě varianty ze čtyř nabízených barevných provedení, a dopřejte si kvalitu za skvělou cenu. Budete zajisté spokojení, jako mnozí zákazníci před vámi.

 

Související produkty