PŘIHLÁŠENÍ

Zapomenuté heslo? Registrace nového účtu

Články

Úvodní stránka Články Vegan barefoot
Doprava po ČR zdarma při nákupu nad 3 500 Kč!

Vegan barefoot

13.05.2022 Vegan barefoot
Máte rádi přírodní materiály, ekologický přístup k životu a rádi se také zdravě oblékáte a obouváte? Tak to vás určitě nadchnou boty Vegan od společnosti Rockspring, která je proslulá svými hezkými, kvalitními a pohodlnými modely ve stylu barefoot, neboli chůze naboso.

Čím vyniká obuv s označením „Vegan“? Jde o obuv, jejíž podešev je vyrobena z přírodní gumy s příměsí biosložky z rýže anebo odpadu při výrobě obilí, tedy s příměsí biosložky s plevami. Jde o boty, které uspokojí požadavky všech, kteří vyhledávají módu v udržitelném stylu. Přírodní barvy i materiály, jež se skvěle kombinují i nosí. 

Kvalitní, hezká, pohodlná i praktická je obuv Cambridge Canhamo Beige. Jedná se o novinku v nabídce Rockspring.cz. Její svršek tvoří Canhamo – konopné plátno, stélka - antialergenní mikrovlákno a podešev - tepelně zpracovaná přírodní guma s příměsí biosložky z rýže – proto je pojmenována jako „Rice“. Díky této podešvi je zpracováván druhotný materiál při výrobě rýže, a tak se splňuje nárok na udržitelnou módu. Obuv Cambridge Canhamo Beige je z ručně vyráběného plátna z portugalského konopí, které je prodyšné a má vysokou životnost. Termoregulace je zajištěna i při vyšších teplotách, díky čemuž se hodí i do letních dnů. Konopí je antimikrobiální, udržuje nohy i obuv svěží a bez zápachu. Barevné zpracování se dokonale kombinuje, a také ladí k lehčím přírodním materiálům. Stylově vyhoví ženám elegantním i ležérním. Podešev má ochranný okraj po celém obvodu o výšce 4,5 mm, je velmi pružná a protiskluzová s vysokou přilnavostí. Na obuvi je minimum šití, což zvyšuje její pohodlí.

Hledáte kožené boty s podešví z udržitelných materiálů? Pak vám vyhoví Oxford ALK BIO Black nebo White. Tady je použita podešev z plev, která je označována jako „Cereal“. Kompletní nabídku „Vegan“ obuvi najdete na rockspring.cz.

Související produkty

-20% OXFORD MAHON RED

OXFORD MAHON RED

Dříve 2 790 Kč 2 232,-
LAST 20% CAMBRIDGE CANHAMO BEIGE

CAMBRIDGE CANHAMO BEIGE

Dříve 2 690 Kč 2 152,-
-20% PARIS LONA ASH

PARIS LONA ASH

Dříve 2 590 Kč 2 072,-