PŘIHLÁŠENÍ

Zapomenuté heslo? Registrace nového účtu

Články

Úvodní stránka Články Barefoot obuv ve stylu kozaček
Doprava po ČR zdarma při nákupu nad 3 500 Kč!

Barefoot obuv ve stylu kozaček

05.12.2022 Barefoot obuv ve stylu kozaček
Hledáte barefoot vysoké boty ve stylu kozaček? Najdete je právě u nás na RockSpring.cz

S příchodem studených měsíců jsme nahradili nízké boty za vyšší, často zatím jen kotníkové. Na řadu ale přichází boty vysoké, které nám zajistí teplo a pohodlí i pro lýtko a holeň. Jsou velmi variabilní, použít je můžete ke kabátu i bundě, k sukni i kalhotám. V botníku žádné ženy by kozačky nebo jim podobné boty neměly chybět. Najdete je i v provedení barefoot, a tak vám chodidla nohou a nervová zakončení „neusnou“ ani v zimě. Bohatou nabídku nabízí např. zavedený e-shop se zdravou a kvalitní obuví RockSpring.cz.

Celokožená obuv ASCOT

Novinkou na RockSpring.cz jsou premium barefoot vysoké boty ve stylu jezdeckých kozaček s názvem ASCOT. Mají v oblasti kotníku zip pro pohodlnější obouvání. Jedná se o celokožené boty s přidanou stélkou, jejichž svršek tvoří kůže, stélku antialergenní mikrovlákno a podešev je zhotovena z tepelně opracované gumy, jež je flexibilní, měkká a má protiskluzovou úpravu.

Jestliže hledáte pohodlné kožené boty, které se vám maximálně přizpůsobí a nikde vám nebudou působit otlačení nebo jakékoli nepohodlí, právě jste je našli. Kůže na celé botě je velmi poddajná, nesvírá, nohám přináší volnost chodidla a prsty nevyjímaje. Tak jsou nohy správně prokrveny při zdravé chůzi a zůstávají bez promrznutí. Gumovou pružnou podešev oceníte ve městě, při řízení vozu i při chůzi parkem – nebudete se bát uklouznutí.

Model ASCOT je 100 % portugalský rukodělný výrobek, včetně prémiové kůže, stélky i podešve. Materiály včetně provedení patří k nejvyšší portugalské kvalitě.

Vyberte si ze 4 barevných provedení

U kůže použité pro výrobu ASCOT obuvi oceníte poddajnost, měkkost, absorpci i přirozenou kresbu a barevnost. Splňuje certifikaci REACH dle klasifikace EU.

Vybrat si můžete nové boty ASCOT v barvě vínové, černé, temně hnědé nebo koňakové.

Více na RockSpring.cz.

Související produkty