PŘIHLÁŠENÍ

Zapomenuté heslo? Registrace nového účtu

Články

Úvodní stránka Články BAREFOOT PORTO A LISBOA
Doprava po ČR zdarma při nákupu nad 3 500 Kč!

BAREFOOT PORTO A LISBOA

07.06.2022 BAREFOOT PORTO A LISBOA
Hledáte kvalitní, hezké a maximálně pohodlné boty? Vsaďte na obuv PORTO nebo LISBOA

Je báječné mít v botníku boty, které se hodí k mnoha typům oblečení, lze je obout, když je venku teplo i mírně chladněji, skvěle se kombinují s barvami ve vašem šatníku, a ke všem jsou tak pohodlné, že po nich s oblibou saháte kdykoli, kdy nepotřebujete „speciální“ boty k výjimečné události. Právě takové jsou gumičkové boty PORTO a LISBOA.

Šedé, bílé, černé nebo žluté LISBOA?

Dámské gumičkové, barefoot boty LISBOA se hodí ke každodennímu nošení pro všechny, kdo mají rádi elegantní i ležérní styl a pohybují se městem i jiným běžným prostředím. Mají vyjímatelnou pěnovou stélku, svršek tvoří textil/elastic, stélku antialergenní mikrovlákno a podešev je z přírodní gumy s příměsí biosložky z rýže, je flexibilní, měkká a protiskluzová. Zároveň je podešev s ochrannými okraji po celém obvodu – je 4,5 cm vysoká. Minimum šití na botě je zárukou pohodlí.

Svršek je vyráběn ručně, obuví proudí dokonale vzduch, je lehká, vhodná i pro lidi, kteří mají deformity chodidel. Pokud sešlápnete patu, nic se neděje, vrátí se do původního stavu.

Vybrat si můžete ze čtyř barevných provedení, a tak si vybrat klasiku bílé či černé barvy, nebo zajímavou variantu v šedé nebo žluté.

Boty PORTO jsou krásné a pohodlné polobotky

Máte rádi tvar mokasín nebo klasických polobotek? Tak to se vám budou líbit dámské gumičkové, barefoot boty PORTO. V nabídce je mnoho barevných variant, a tak si vyberte, ať už hledáte nápadný a barevný model, nebo spíš jednoduchý a střízlivý.

Jsou velmi podobné, jako výše uvedené boty, i tady je podešev tvořena přírodní gumou s příměsí biosložky z rýže, stélka z antialergenního mikrovlákna, svršek z textilu a elastic. Jsou ručně vyrobeny v Portugalsku.

Více informací o dámské gumičkové, barefoot obuvi PORTO a LISBOA najdete na rockspring.cz.

Související produkty


Princeton

06.04.2022

Princeton

Dámy, hledáte pohodlné boty? Vsaďte na model PRINCETON.