PŘIHLÁŠENÍ

Zapomenuté heslo? Registrace nového účtu

Články

Doprava po ČR zdarma při nákupu nad 3 500 Kč!

STANFORD

21.06.2022 STANFORD
Nepřehlédnutelný design nových bot STANFORD nadchne drtivou většinu žen

Patříte k ženám, které si potrpí na kvalitní obuv, v níž se cítí dobře i při celodenním nošení? Zároveň ale hledáte kousky, které se jen tak nevidí, jsou něčím zajímavé, mají přidanou hodnotu a od těch ostatních jsou na první pohled odlišitelné? Tak to se podívejte na novinky mezi obuví STANFORD. Váš šatník okoření a dodají vám dokonalý šmrnc.

Milujete léto a teplo? Ukažte to vzorem

Že může být vzor na obuvi letní, o tom svědčí kvalitní obuv STANFORD MAHON FUSCHIA, STANFORD MAHON BEIGE nebo STANFORD MAHON BLUE. Proužky působí vzdušně, zvolené barvy jsou lehké, příjemné, navozující dovolenkové pocity pohody, bezstarostnosti, optimismu a veselí. Hodí se ke všemu letnímu oblečení, nebojte se je kombinovat s oblečením dalších vzorů, ať už půjde o kytky nebo třeba puntíky. Aktuálně je kombinace proužků a dalších potisků velmi módní.

Jednoduchost, v níž je síla

Pokud máte rádi spíš přírodní jednobarevné varianty, i tady si na letní chození najdete to pravé ořechové. Novinka COTON TIERA a COTON GRIS PERLA jsou skvěle kombinovatelné s jednobarevným i pestrobarevným oblečením. COTTON a léto k sobě bezesporu patří, a pokud chodíte rády třeba v režné, smetanové nebo béžové barvě, stanou se krásným doplňkem vašeho outfitu.

Jemnost a letní pohodlí vám přinesou modely STANFORD VIRIDIS MATT NUDE nebo STANFORD VIRIDIS MATT LIGHT GREY. Obě barvy jsou výborně kombinovatelné, bílá se dá použít vždy, nude téměř vždy. Boty vyniknou na opálené noze a všechny modely STANFORD můžete nosit k sukni, šatům, kalhotám i šortkám.

Imitace krokodýlí kůže

I tuto možnost máte zvolit u bot STANFORD. Tři různé varianty balerín v imitaci krokodýlí kůže, z nichž si můžete vybrat krásné a elegantní na dny všední i významné.

Podrobnosti o složení, velikostech i vlastnostech kvalitních bot STANFORD najdete na rockspring.cz.

Související produkty


Kobe

24.03.2022

Kobe

Objevte krásné, zdravé a pohodlné barefoot boty ruční výroby s modelem KOBE.

Princeton

06.04.2022

Princeton

Dámy, hledáte pohodlné boty? Vsaďte na model PRINCETON.

Vegan barefoot

13.05.2022

Vegan barefoot

Máte rádi přírodní materiály, ekologický přístup k životu a rádi se také zdravě oblékáte a obouváte? Tak to vás určitě nadchnou boty Vegan od společnosti Rockspring, která je proslulá svými hezkými, kvalitními a pohodlnými modely ve stylu barefoot, neboli chůze naboso.